Over mij

Over mij

 

Sinds 2007 ben ik werkzaam als coach en counselor.

Ik heb mijn opleiding tot master coach en master counselor gevolgd aan het Europees Instituut te Driebergen (onderdeel van de Baak). Na deze opleiding heb ik aanvullende cursussen gevolgd op het gebied van systemisch werk en psychotraumatologie. Het begeleiden van opstellingen was hier onderdeel van.

 

Ik heb zelf een counselingtraject doorlopen wat me veel heeft gebracht.

 

Kenmerkend voor mij is dat ik zowel heel gestructureerd en praktisch kan werken als de diepte in kan gaan. Er wordt over mij gezegd dat ik me goed kan inleven, dat ik niet snel oordeel, dat ik zorgvuldig ben en een veilige omgeving kan creëren. 


Ik geloof dat mensen zich hun hele leven kunnen blijven ontwikkelen wanneer zij daar voor open staan. Ik ben van mening dat de (gezins-)omstandigheden waarin je geboren bent en jouw familiegeschiedenis een grote invloed hebben gehad op wie je nu bent. En dat het heel verhelderend kan zijn om die eens samen te onderzoeken en bekijken.


Naast de werkzaamheden die ik als coach en counselor verricht,werk ik ook twee dagen per week als ergotherapeut bij een grote zorginstelling.

 Monique van Zwienen- Linders • Ketensedijk 29  • Capelle a/d IJssel • info@moniquevanzwienen.nl • 06 - 21397700

Monique

van Zwienen-Linders

Ketensedijk 29

2902 LA

Capelle aan den IJssel


Email:

info@moniquevanzwienen.nl


Telefoon:

06-21397700