Over mij

Over mij

Mijn naam is Monique van Zwienen-Linders. Ik ben geboren in 1959 als oudste
van 3 kinderen en ben opgegroeid in Arnhem.
Na de middelbare school koos ik voor de opleiding ergotherapie en ben ik als ergotherapeut gaan werken.
Ik ging trouwen en kreeg 2 dochters.

 

Naarmate ik ouder werd raakte ik steeds meer geïnteresseerd in ‘waarom mensen zijn zoals ze zijn en doen zoals ze doen’. Ik besloot weer te gaan studeren en heb met veel plezier een opleiding coaching en counseling gevolgd.

 

Tijdens die opleiding kwam de behoefte om ook mezelf beter te leren kennen en begrijpen. Ik ging daarom naar een counselor. Zij bleek te werken met systemisch werk en met opstellingen.
Die sessies hebben een grote verandering in mijn leven gebracht. Ik begreep mezelf beter, zag hoe mijn jeugd mij gevormd had tot wie ik geworden was en welke invloed dat ook weer op mijn kinderen heeft gehad.
Ook werd ik zó ontzettend positief geraakt door haar manier van werken dat ik opleidingen ben gaan volgen in het begeleiden van opstellingen, zowel vanuit de theorie van familiesystemen als vanuit traumaverwerkingstheorieën. Daarbij is Franz Ruppert een grote inspiratiebron voor mij geworden.

 

Naast mijn werk als ergotherapeut in een verpleeghuis (2 dagen per week) heb ik nu ook een eigen praktijk als coach en counselor. Ik werk zowel individueel als in groepsverband. Het doen van opstellingen behoort tot de mogelijkheden die ik te bieden heb.

 

Ik geef ook cursussen waarin ik theorie over familiesystemen en traumaverwerking combineer met het praktisch toepassen ervan op de persoonlijke situatie van de deelnemers. 

 

Ik geloof dat mensen zich hun hele leven kunnen blijven ontwikkelen wanneer zij daar open voor staan en ik vind het mooi als ik daar een bijdrage aan mag leveren.


Er wordt over mij gezegd dat ik me goed kan inleven, dat ik niet snel oordeel, dat ik zorgvuldig ben en een veilige omgeving kan creëren.

 

 

Mijn meest relevante opleidingen zijn:

 

Master Coach en Master Counselor

Europees Instituut Driebergen, onderdeel van de Baak

 

Systemisch opstellingenwerk in de individuele praktijk

Praktijk voor familieopstellingen

 
Identiteitgeoriënteerde psychotraumatheorie en -therapie
van Franz Ruppert in Breek de stilte 1, 2 en 3
en individueel begeleidingswerk

Interakt

 Monique van Zwienen- Linders • Ketensedijk 29  • Capelle a/d IJssel • info@moniquevanzwienen.nl • 06 - 21397700

Monique

van Zwienen-Linders

Ketensedijk 29

2902 LA

Capelle aan den IJssel


Email:

info@moniquevanzwienen.nl


Telefoon:

06-21397700


KvK: 73901903

BTW: NL001181873B42